game stoelen
Games&Computer

Beste game stoelen

Beste game stoelen

Zodra het weekend is aangebroken wordt het voor vele van ons een lange zit om te gamen. Even ontladen van de drukke week en om lekker met je vrienden online te chillen. Vooral in deze tijden van avond klokken en quarantaine zullen velen van ons online te vinden zijn. Daarom is het belangrijk dat je er zo comfortabel mogelijk bij zit. Een goede game stoel mag zeker niet ontbreken bij je setup! Je kan het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Maar het hoeft niet perse duur te zijn! Hier onze lijst met de beste game stoelen van het moment!
Gaming setup
Beste game stoelen

Beste game stoelen

Onze top 10 game stoelen voor een betaalbare prijs!

#1

Bobby's Mesh Racing Gamingstoel

De Booby’s mesh racing gamingstoel is simpelweg een topper! Met een mooi design en in meerdere kleuren beschikbaar valt hij bij velen in de smaak. Deze stoel blijft koel en ademend zelfs na lange game avonden. Zit lekker comfortabel met een kussen voor je onderrug en eentje voor het hoofd. De armleuningen zijn tot 7 cm verstelbaar zodat je lekker ontspannen kan blijven zitten. De rugleuning kunt u tot 165 ° verstellen en vergrendelen. Zo dat je tussen het gamen door je favoriete  series kan bekijken. De stoel voelt zacht aan en in makkelijk schoen te maken.

Kenmerken

Bekijk hier het aanbod!

#2

DXRacer - DRIFTING D61-NWV

De DXRacer heeft een prachtig ergonomisch ontwerp met dikke vulling voor een hele goeie prijs! Deze stoel bied extra stabiliteit voor uw middel en torso waardoor u altijd on een comfortabele houding kunt blijven zitten. De armsteunen zijn verstelbaar tot wel 8 verschillende posities. De rugleuning is verstelbaar tussen de 90 en 135 graden. Met een kussen voor uw onderrug en hoofd kussen bent u voorzien van het comfort wat u nodig heeft. Deze game stoel is in meerdere kleuren verkrijgbaar! 

Kenmerken

Bekijk hier het aanbod!

#3

Clp Turbo LED Bureaustoel

Zeer sportieve game stoel! Niet alleen heeft deze stoel een vlotte uitstraling, maar ook een super zit comfort en leuke extra’s! De armsteun is draaibaar en in hoogte verstelbaar. Het materiaal bestaat uit kunstleer en polyester. Wij zetten deze stoel op nummer 3 vanwege de leuke extra’s en de looks. Hij zit heel comfortabel maar ademt niet zo goed sommige andere game stoelen! Wel beschikt deze stoel over een verstelbare voetsteun, en de rugleuning kunt u helemaal plat leggen. Zo kunt u heerlijk in uw stoel liggen. Ook beschikt deze stoel over een led strip rond de zitting die met een afstandsbediening te bedienen is. 

Kenmerken

Bekijk hier het aanbod!

#4

Trust GXT 712 Resto Pro Gaming Stoel

Uren lang gamen in deze stoel moet zeker geen probleem zijn. Een zeer ruime stoel met verstelbare armleuningen en rug leuning. De kussen voor je onder rug en hoofd zijn verwijde baar. Ook is het een zeer stevige stoel die tot wel 150 kilo ondersteund. Met zijn donkere robuuste uitstraling maakt deze game stoel zeker indruk! Hij verdient zeker een plek in de lijst met beste game stoelen!

Kenmerken

Bekijk hier het aanbod!

#5

Elite gamestoel Racing LED Verlichting Wit

Comfortabel en elegant. Deze mooie stoel komt in kunst ledere bekleding en zorgt voor een hele nette uitstraling! De rug kussen en hoofd kussen zorgen voor een hele relaxte zitting. De armleuningen zijn tot wel 10 cm verstelbaar. Het nadeel van deze stoel is dat de rugleuning niet te verstellen is. Een leuke extra is de ledverlichting die in de rugleuning zit! Dit zorgt voor wat extra sfeer tijdens het gamen! 

Kenmerken

Bekijk hier het aanbod!

#6

ELBRUS 3 GAMING SEAT BK/WH/GAMING SEAT IN

Deze Game stoel bied maximale stabiliteit tijdens het gamen. Hij is gevuld met traag schuim dat zich aanpast aan de lichaamsvorm van de gebruiker. Een zeer vlotte uitstraling en in meerdere kleuren te koop. De armsteunen kunnen op 3 standen worden aangepast, zowel lengte en hoogte. De rug leuning kan versteld worden van 90 tot 160 graden. Deze stoel heeft een goeie kwaliteit voor de prijs die ervoor gevraagd wordt. Hij zou hoger in de lijst kunnen staan als ze meer rug en hoofd ondersteuning zouden aanbieden. De rug en hoofd kussens ontbreken. 

Kenmerken

Bekijk hier het aanbod!

#7

Gamingstoel kunstleer - met massagefunctie

Zeer comfortabele game stoel! Met een leuke extra. Mooie uitstraling en is leverbaar in meerdere kleuren. Deze stoel komt geleverd met rug en hoofd kussen. Armleuningen zijn verstelbaar en de zithoogte. Ook zit er een voetsteun op zodat u lekker onderuit gezakt kunt gamen. De rug kussen beschikt over een massage functie met 3 standen. 

Kenmerken

Bekijk hier het aanbod!

#8

Corsair T1 Race 2018 - Gamestoel

Zeer goeie stoel met een aantrekkelijke kwaliteit prijs verhouding. De arm leuningen zijn verstelbaar en de rug leuning ook. Deze stoel beschikt over een volledige kantel functie. De rug kan versteld worden van 90 tot 180 graden. lekker comfortabel en een mooie uitstraling! Ook bij deze stoel is het jammer dat er geen rug en hoofd leuning wordt mee geleverd! 

Kenmerken

Bekijk hier het aanbod!

#9

Arozzi Verona Pro V2 Gamestoel

Dearozzi verona pro is voorzien van alle comford die je verwacht van een goeie game stoel. Een zeer mooi gestroomlijnde, ergonomische ontwerp zorgt voor een stoere look. Voor iedere smaak een kleur! Hij is namelijk in 4 kleuren te koop. De armsteunen zijn net als de rugleuning verstelbaar. De rugleuning kunt u verstellen tot een hoek van 180 graden. Een extra breed en dik metalen frame zorgt voor voldoende stabiliteit en duurzaamheid.

Kenmerken

Bekijk hier het aanbod!

#10

Maison´s Game Stoel

Een zeer strak en stoer design, en in 3 kleuren te koop! Deze game stoel is geschikt voor uren lange game avonden. Hij is voorzien van een mesh inzet stuk dat een onderbroken luchtstroom mogelijk maakt om zo overmatig zweten te voorkomen. De armleuning en zithoogte is verstelbaar. Een hoofdkussen en kussen voor uw onderrug zorgt natuurlijk voor een optimaal comfort. 

Kenmerken

Bekijk hier het aanbod!