opblaasbare jacuzzi
Huis&Tuin

Opblaasbare jacuzzi

De opblaasbare jacuzzi

Jacuzzi’s  zijn baden voor binnen of buiten die verwarmd kan worden en kunnen bubbelen. Zo zijn er vaste jacuzzi’s en heb je de opblaasbare jacuzzi. De opblaasbare jacuzzi is een stuk goedkopen en daar gaan we het ook over hebben in dit artikel. De afgelopen jaren zijn de opblaasbare jacuzzi’s een stuk populairder geworden. Deels door de prijs maar ook omdat ze makkelijk op te zetten zijn en ook weer op te bergen zijn. De meeste opblaasbare jacuzzi’s heb je al binnen enkele minuten opgezet.
opblaasbare jacuzzi

Intex 28432 Jacuzzi Pure Spa Marine

Beste jacuzzi van 2020 en 2021.

Bekijk hier het aanbod!

opblaasbare jacuzzi

Bestway Lay-Z-Spa Havana

Rond Bubbelbad voor 4 Personen - Incl. Pomp - Ø 180 cm

Bekijk hier het aanbod!

opblaasbare jacuzzi

Lay-Z-Spa Jacuzzi ''Bali Airjet''

Bubbelbad voor 4 personen, inclusief soft-touch bedieningspaneel

Bekijk hier het aanbod!

opblaasbare jacuzzi

Intex PureSpa Bubble Greywood

4 personen jacuzzi - Ø 196 cm

Bekijk hier het aanbod!

opblaasbare jacuzzi

Intex Pure spa - Deluxe Jacuzzi

met Jet & Bubble - 201x71 cm - 4 personen

Bekijk hier het aanbod!

opblaasbare jaccuzzi

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een opblaasbare jacuzzi?

Voordat je een opblaasbare jacuzzi aanschaft moet je weten waar je op moet letten. Als je een gezin van 6 bent wilt u natuurlijk niet thuis komen met een jacuzzi voor 2 personen. Er zijn verschillende afmetingen te koop. En er is natuurlijk spaken van kwaliteit verschil. Het is natuurlijk afhankelijk waar uw voorkeur naar uit gaat. Hier een paar punten waar u op kunt letten.
  • watertemperatuur
Als je een jacuzzi koopt wilt u natuurlijk dat het water lekker op temperatuur is. De meeste opblaasbare jacuzzi’s warmen op tot een temperatuur van rond de 40 graden. En zit er een timer op om de temperatuur te reguleren zodat de jacuzzi altijd op de juiste temperatuur blijft.
  • Bubbel jets
Iedere opblaasbare jacuzzi beschikt over een bubbel functie met verschillende soorten jets. Zo heeft de ene 80 jets en de andere over de 150 jets. Hoe meer jets het bad heeft hoe veelzijdiger, intenser  en uitgebreider de massage is.  Bij sommige jacuzzi’s kunt u de hardheid/richting van de straal aanpassen. Als dit een voorkeur heeft houd dit dan in de gaten als u een aapkoop wilt doen.
  • Hoeveel personen.
Als u op zoek bent naar een jacuzzi bekijk dan goed voor hoeveel personen die geschikt is. Er zijn jacuzzi’s voor 2 personen, 4 personen en 6 personen.
  • Installatie 
Je wilt een jacuzzi die makkelijk op te bouwen is en ook weer makkelijk op te bergen is. Kijk daarom goed of er een duidelijke handleiding bij zit en eventueel een filmpje op youtube om je te begeleiden met het opbouwen van je jacuzzi. Meestal is het niet zo heel moeilijk en als je het een maal heb gedaan zal de volgende keer makkelijker zijn!
  • Kwaliteit
Let goed op de kwaliteit en hardheid van het materiaal van de jacuzzi. Je wilt stevig materiaal zodat hij niet na de eerste beste keer dat er een steentje in beland dat hij direct lek is. Kijk ook goed of hij geschikt is om het hele jaar door buiten te laten staan zodat je ook lekker in de winter een warm bad kunt nemen.
  •  Sfeer verlichting
Sommige jacuzzi’s beschikken over sfeer verlichting. Als u dat belangerijk vind let dan goed op bij de aankoop of hij daar over beschikt.
(Led verlichting is ook los te koop voor onderwater)
  • Extra’s
Kijk goed dat er bij je aankoop ook de nodige extra’s mee geleverd worden. 
Een afdek hoes.
Hoofd kussens of zitjes 
Filter
schoonmaak set
Ontsmettingen set
  • Onderhoud
Lees je goed in hoe je je jacuzzi moet onderhouden! Als je het water niet onderhoud zal je lekker bad snel veranderen in in glibberig stinkend bad! En dat wilt niemand! Als je je bad goed onderhoud en schoonhoud kunt u er lang van genieten.
 
opblaasbare jacuzzi

Intex Pure spa Plus

check hier de prijs op bol.com

Bestway Lay Z spa Havana

Check hier de prijs op bol.com

Kan een opblaasbare jacuzzi in de winter buiten blijven staan?

  • Lees je altijd goed in wat er geadviseerd wordt bij de jacuzzi die u aanschaft!
Ieder model is anders. Dus kijk altijd wat er geadviseerd wordt.
  • Water temperatuur
Zorg ervoor dat het water van je jacuzzi altijd op temperatuur blijft. Stel de timer in zodat hij bijvoorbeeld elk uur opwarmt of kijk of de jacuzzi over een auto heat functie beschikt die de temperatuur van het water bijhoud.
  •  Cover
De meeste jacuzzi’s beschikken over een cover die de warmte van de jacuzzi vast houd. Gebruik de cover zodra u het bad verlaat. 
  • Geen water
Als u geen zin heeft of plek heeft om de jacuzzi op te bergen, haal dan het water uit de jacuzzi en dek hem goed af. 

Beste opblaasbare jacuzzi's 2021

#1 Intex Pure spa Plus

Zeer luxe en uitgebreide opblaasbare jacuzzi. Met een hoogte van 71 cm en een diameter van 165cm (binnen) is dit een ruime 6 persoons opblaasbare jacuzzi. Deze spa beschikt over ingebouwde led verlichting 2 hoofd steunen, 2 handvaten, filterpatronen en een transport tas. Makkelijk op te zetten en af te breken. Het bedieningspaneel is voor iedereen te over zien en makkelijk te gebruiken. Zeer stevig materiaal en beschikt over 140 jets! 

Bekijk hier het aanbod!

#2 Bestway Lay Z spa Havana

Mooie en betaalbare opblaas jacuzzi. Deze opblaasbare jacuzzi is geschikt voor 4 personen. Lekker genieten van de 81 jets massage straal die het water lekker laten bubbelen. U kunt deze jacuzzi bedienen met het paneel of met een handige afstandsbediening. Zo kan je makkelijk je water temperatuur reguleren en wanneer het water gefilterd mag worden. Snel op te zetten en af te breken. Zo staat deze jacuzzi al binnen 15 minuten! Geniet lekker met 4 personen in deze opblaasbare jacuzzi met een water temperatuur van wel 40 graden! 

Bekijk hier het aanbod!

#3 Bestway - Lay-Z-Spa

Deze opblaasbare jacuzzi is geschikt voor 4 personen. Is gemakkelijk te instaleren en op te bergen. Zeer stevig materiaal. Uitgerust met een 81 airjets massagejet en beschikt over verwarmingssysteem met een energie besparende functie. Met de soft-touch bedieningspaneel reguleert u makkelijk de temperatuur van het water tot wel 40 graden. Zomers lekker verfrissend en in de koudere periodes lekkere warme baden. Ook kunt u de verlichting bedienen op het paneel om zo wat extra sfeer te creëren 

Bekijk hier het aanbod!

Mooi en gezondMooi en gezond

#4 Intex Pure Spa Bubble

Een iets duurdere maar ook luxere opblaasbare jacuzzi. Een groot bad geschikt voor 6 personen wat beschikt over een 170 water jets met meerdere timers voor het temperatuur en de water pomp. Warm het bad op tot wel 40 graden met een makkelijk te bedienen paneel. Het bad is gemaakt van een stevig materiaal en een mooie robuuste uitstraling. Bedien het led verlichting of de temperatuur via het bedieningspaneel en geniet zo elke dag van het jaar van je jacuzzi.

Bekijk hier het aanbod!

#5 Intex Pure spa

Weer een iets duurdere 4 persoons opblaasbare jacuzzi met een Unique functie. Ondanks dat deze jacuzzi iets duurder is beschikt hij wel over een zoutwaterfunctie waarmee het water van het bad zout gemaakt kan worden wat dan weer helpt om het water zuiver te houden en hoef je je geen zorgen te maken over een perfecte chloor gehalte. 120 bubbel jets en 4 verstelbare jets met verschillende timers om het bad zo aan te passen zodat u optimaal kunt genieten. Gemaakt van een stevig materiaal wat makkelijk op te zetten en af te breken is. Makkelijk te bedienen paneel.

Bekijk hier het aanbod!

TuinTuin