Huis&Tuin

Zwembaden

Zwembaden

Een zwembad voor in de tuin is heerlijk om even af te koelen van de hitte in de zomer. Of je nu op zoek bent naar een klein badje of naar een bad voor het hele gezin. Je hebt ze in verschillende vormen en maten. Sommige zwembaden beschikken over extra’s zoals een filterpomp of overkapping. De kwaliteit van een zwembadje kan nogal verschillen. Zo heb je baden met een staal frame maar ook met een frame van pvc. Je wilt ook niet hebben dat je binnen de kortste keren met een lek zit in je zwembad. Check daarom altijd of het van een goed en stevig materiaal is gemaakt!

check hier wat volgens ons de beste zwembaden zijn die nu te koop zijn voor de zomer van 2021!

De 3 beste zwembaden!!

Intex Opzetzwembad - Prism Frame

zwembad 1
De intex opzet zwembad beschikt over een stalen frame en een stevig materiaal zeil. Hierbij hoef je je niet snel zorgen te maken dat er een lek in komt. Beschikt over een filter pomp en een ladder. Dit zwembad is ruim genoeg voor het hele gezin met een inhoud van 6.836 liter. Hij is makkelijk op zet zetten en af te breken en gemakkelijk te onderhouden.
Beschikbaar in 2 maten.
  • 400 x 200 x 100cm
  • 300 x 175 x 80Cm

Bekijk hier het aanbod!

Bestway Steel Pro MAX Rond

zwembad 2
De bestway steel pro is een stevig bad van goeie kwaliteit. Het fijne van dit badje is dat je voor een hele scherpe prijs een volledig klaar pakket krijgt! Inclusief filterpomp, gloor tabletten, schepnetje, zwembad stofzuiger, afdek hoes en een grondzeil. Makkelijk en snel op te zetten en de onderhoud is een eitje!  Deze zwembad heb je ook in verschillende grotes 
305x76cm en 366x76cm

Bekijk hier het aanbod!

Bestway Power Steel Ovale zwembad

zwembad 3
Groot zwembad voor het hele gezin! Zeil is gemaakt van zeer stevig materiaal hiermee hoef je niet snel bang te zijn dat er een lek in komt. Mee geleverd met ladder en filter pomp. Inhoud van 10949 liter.
Dit bad is een van de betere zwembaden die er op het moment te krijgen is. Hij is beschikbaar in 2 verschillende afmetingen 
488x305x107 cm en 427x250x100 cm

Bekijk hier het aanbod!

Zwembaden met overkapping!

Een zwembad is hartstikke leuk in je tuin, maar toch kunnen een aantal dingen je irriteren aan zoon badje. Het water is soms te koud.. weer met je schepnetje alles eruit vissen. Of het is te koud buiten om even lekker in het water te plonzen. Dan zou een zwembadje met overkapping wel eens wat voor u kunnen zijn! Dankzij de overkapping die makkelijk te openen en te sluiten is houd u het meeste vuil buiten de overkapping. En zit u uit de wind en in een lekker warm bad. Dankzij deze overkapping blijft het water langer warm.

EXIT Stone/stone zwembad

zwembad met overkapping
zwembad met overkapping

Dit zwembadje is verkrijgbaar in 2 verschillende modelen (wood en stone). Dankzij de overkapping kunt u onder welke weersomstandigheden dan ook lekker in het water dobberen. Met een afmeting van 300x200x65cm bent u voorzien van genoeg ruimte om dolle pret te beleven met het gezin. Kap is makkelijk te openen en sluiten of te verwijderen. Bad zelf is makkelijk op te zetten en op te bergen. Inclusief filterpomp.

Bekijk hier het aanbod!

zwembad overkapping rond

EXIT Stone zwembad (ROND)

ø300x76cm met overkapping en filterpomp