overkapping 3
Huis&Tuin

Overkappingen en zonneschermen

Lekker in je eigen tuin op het terrasje genieten met het hele gezin. Tuurlijk is het heerlijk om een poosje in de zon te zitten, maar we kennen allemaal die dagen dat het niet uit te houden is op sommige dagen. Daarom is het fijn om een tuin prieel of een zonnescherm te hebben om even aan de zon te ontsnappen en toch lekker op je terras te blijven zitten. 

 

Overkapping met kantelbare lamellen

Een overkapping met kantelbare lamellen is een overkapping met meestal een strak design en makkelijk op te zetten. U kunt de lamellen gemakkelijk kantelen om zo de zon door te laten of om het juist helemaal af te sluiten en water dicht te maken. 

LET OP! 

bij dit soort modellen moet u wel op letten dat ze bevestigd kunnen worden aan de vloer. 

zonneschermen

Sorara Mirador/basic

Basic Moderne terrasoverkapping Paviljoen 3×3 m Aluminium/Staal Luxe Vrijstaande zonwering en tuin overkapping met kantelbare lamellen Weerbestendig. Redelijk makkelijk in elkaar te zetten, maar als u dan toch hulp erbij wilt om het in elkaar te zetten kunt u contact op nemen met de leverancier na het bestellen. 
overkapping 1

Bekijk hier het aanbod!

Sorara Mirador Classic

Moderne terrasoverkapping Zwart Paviljoen 3×4 m Aluminium/Staal Luxe Vrijstaande zonwering en tuin overkapping met kantelbare lamellen Weerbestendig.
overkapping 2

Bekijk hier het aanbod!

Sorara Mirador Deluxe

Sorara Mirador Deluxe Luxe Moderne terrasoverkapping Wit Paviljoen Aluminium 3×3 m Luxe Vrijstaande zonwering en tuin overkapping met kantelbare lamellen Weerbestendig Voor gebruik als Pergola, Carport of veranda. De deluxe versie van de sorara is verkrijgbaar in zwart en wit. Deze modellen zijn 100% onderhoudsvrij, zodra hij staat hoeft u zich geen zorgen meer te maken dat er in de toekomst nog iets mee moet gebeuren.
overkapping 3

Bekijk hier het aanbod!

Tuinprieel partytent

Een tuinprieel/partytent is een wat goedkopere en simpelere oplossing. Zijn makkelijk op te zetten en het doek geeft dan ook wel weer een mooi zomers effect. Het doek is makkelijk uit te schuiven en te openen. Ze zijn ideaal om in te tuin te hebben, zou het niet als carport aanraden. Houd er rekening mee dat u na een heftige weer peridode het doek moet behandelen met dakbedekking spray. 

prieel

Prieel met dak 300x300x200 cm poly rattan bruin en créme

Dit mooie prieeltje zorgt ervoor dat u en uw gasten droog en beschut zitten tegen de weersomstandigheden. Ideaal te gebruiken voor feestjes barbecues of bijeenkomsten in uw tuin. Je zet hem gemakkelijk en snel op en is net zo snel weer af te bouwen en op te bergen! Zoon prieeltje is niet geschikt om het hele jaar door buiten te laten staan. Het doek heeft onderhoud nodig en bij echt slechte weersomstandigheden wordt het aangeraden om hem op te bergen.

Bekijk hier het aanbod!

Nesling - Harmonica schaduwdoek

De nesling is ideaal omdat je het frame het hele jaar door kunt laten staan. Het doek wat erbij zit is makkelijk schoon te houden en kunt u makkelijk van maart tot october laten hangen. Met een ruimte van 2.90 bij 3 meter onder het doek heeft u cat ruimte om hier een mooi terrasje van te maken. hier kunt u dan het hele jaar door genieten van de beschutting wat hij bied of u schuift het doek in en kunt u lekker in de zon zitten. Dit vinden wij dan ook een betere oplossing dan de partytent prieeltjes die er te krijgen zijn omdat je hier minder onderhoud mee hebt en dat je je niet zo veel zorgen hoeft te maken over het weer.

Bekijk hier het aanbod!

Carport/overkapping

Een carport wordt ook vaak gebruikt als overkapping voor in de tuin. Het is stevig, staat mooi en je hebt er nooit geen omkijken meer naar. Het nadeel van zoon carport is wel dat er geen zon doorheen komt dus niet onder je carport kunt genieten van de zon. 

Overkapping Douglas basic

Douglashout staat bekend om haar duurzaamheid, dit is te danken aan de hoge concentratie hars die te vinden is in het hout. Hierdoor beschermt douglashout zichzelf en gaat het onbehandeld minimaal 10 tot 15 jaar mee. Het is een mooie toevoeging voor in de tuin of natuurlijk om als carport te gebruiken. Ze zijn in meerdere maten verkrijgbaar en een levertijd 1 a 2 weken.

Bekijk hier het aanbod!

Douglas overkapping deluxe