elektrische step
Uncategorized

Elektrische step

De elektrische step kunt u krijgen in alle soorten en maten. De populariteit neemt steeds meer toe vandaar dat je ze tegenwoordig ook telkens meer tegen komt. Voorheen werd zoon step als kinderspeelgoed beschouwd, maar tegenwoordig worden ze ook gebruikt door volwassenen. Het is nu eenmaal een hele efficiënte en leuke manier om te reizen. Ze zijn zeer populair bij de mensen die op vakantie gaan omdat ze makkelijk mee te nemen zijn. Je vouwt ze op en legt ze makkelijk achter in uw auto. 

elektrische step
  • Actieradius

Een van de belangrijkste dingen om te weten als het gaat over elektrische vervoersmiddelen is de actieradius. Hoe ver kom ik nu eigenlijk met mijn step? Dat is per step verschillend, let daarom goed op wat de actieradius is van de step die u wilt aanschaffen zodat het wel bij uw wensen past. het kan verschillen van 10 tot wel 40km. Je wilt op de terugweg natuurlijk niet met een lege accu komen te staan.

  • De wielen

De wielen zijn natuurlijk belangrijk voor het comfort. Grotere wielen zorgen voor meer stabiliteit maar wordt hij ook weer zwaarder van. Kleinere wielen maken wat minder geluid en bieden minder weerstand op een glad wegdek. 

  • Gewicht

De ene step is wat lichter dan de ander. Hangt af van hoe groot de step is, hoe groot de accu is en wat voor banden er op zitten. Ben je op zoek naar een elektrische step die je met gemak onder de arm mee kan nemen? Let dan goed op hoe zwaar zoon step weegt. 

  • Kwaliteit

Niet iedere step heeft de beste kwaliteit. Als je dan een step koopt wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat zoon elektrische step wel een tijdje mee gaat. Hoe mooi een elektrische step ook kan zijn een accu kan van slechte kwaliteit zijn en is na een jaar al aan vervanging toe.

 

Om het voor u een stukje makkelijker te maken hebben wij een lijst samengesteld met wat volgens ons de beste keuzes zijn voor het aanschaffen van een elektrische step.

#1

Segway-Ninebot KickScooter MAX G30

De segway is n atuurlijk al een heel bekend en betrouwbaar merk. De kwaliteit van de ninebot bewijst maar weer waarom hun de beste zijn. Met een maximale snelheid van 30km per uur en een actieradius van maximaal 65km (afhankelijk van uw gewicht). Deze step is voorzien van een snel lader en een voor – achter licht. Makkelijk te vervoeren met een gewicht van 20kg. Beschikt over anti lek banden en waterdicht.  Via de app kunt u een antidiefstal functie activeren zodat je dieven op afstand kunt houden. 
Elektrische step

Bekijk hier het aanbod!

#2

Xiaomi M365 PRO E-scooter

Xiaomi is een hele goede keuze!  Met een topsnelheid van 25km per uur en een bereik van maximaal 45km is dit echt een top product. Deze step weegt ongeveer 14 kg, stukje lichter dan de segway. Makkelijk in te klappen en te vervoeren.  Led verlichting voor en achter en een handige cruise control. Alle informatie die je nodig hebt kan je zien via de app of op het display op de step.
Elektrische step

Bekijk hier het aanbod!

#3

Elektrische Step Aovo Pro

Aovo pro een elektrische step met een prachtig design. Topsnelheid van 30km/u en een actieradius van max 35km. Licht gewicht van 12kg. Deze step is waterdicht en beschikt over 8.5 inch anti lek banden waarmee je zelfs op onverhard terrein makkelijk te verplaatsen bent.  Step is makkelijk op te vouwen en te vervoeren. Alle statistieken die je nodig hebt is terug te zien op het display of op uw telefoon. Met de voor geprogrammeerde rijstanden kunt u zelf makkelijk uw maximale snelheid bepalen. 
elektrische step

Bekijk hier het aanbod!

#4

Segway - KickScooter E22E

Segway kickscooter is ideaal om mee te nemen op vakantie. Compact en licht makkelijk op te vouwen en mee te nemen. neemt weinig ruimte in beslag. Met een top snelheid van 20km/u en een actieradius van maximaal 22 km is hij uiterst geschikt om even langs de boulevard te cruisen of over de camping. 

elektrische step

Bekijk hier het aanbod!

#5

Urban Drift - Elektrische step S006

Een elektrische step die niet bang is voor een zandpaadje. Met zijn 10 inch luchtbanden kan hij elk terrein aan. Een top snelheid van 25 km/u en een actieradius van maximaal 45km  heb je een garantie voor voldoende rijplezier. Al je statistieken makkelijk terug te zien op je telefoon of het display van de step. Met 3 voor geprogrammeerde snelheids functies kunt u makkelijk zelf uw maximale snelheid bepalen.
elektrische step 5

Bekijk hier het aanbod!