Beste ecruiser
Uncategorized

Beste elektrische scooters, ecruisers en choppers.

Beste elektrische scooter, ecruiser en choppers.

We leven in de tijd dat alles wat we zijn elektrisch, eco, milieu vriendelijk wordt gemaakt. Zo heb je nu ook elektrische scooters, ook wel ecruisers genoemd. Deze scooters heb je in verschillende toffe modellen en zijn heel makkelijk in gebruik. Hiermee hoef je je nooit meer zorgen te makken over het verversen van je olie of je brandstof aanvullen. Je hoeft de scooter alleen maar in het stopcontact in te pluggen en je kunt er weer een paar uur tegen aan met deze scooters. Deze scooters worden razend snel heel populair! Nog niet zo lang geleden zag je ze nog niet rond cruisen, maar tegenwoordig zie je ze telkens meer. 

Waar je op moet letten bij een elektrische scooter/ecruiser en choppers.

Het aanschaffen van een elektrische scooter zal u tussen de 1500 en 3000 euro kosten. Dat is relatief goedkoop als je je realiseert dat je er vrijwel geen extra kosten mee zult maken. geen benzine en vrijwel geen onderhoud. Je hebt heel veel verschillende modellen. Let bij het aanschaffen van zoon scooter wel op hoeveel capaciteit de accu heeft en dat het aansluit op hoeveel u de scooter wilt gaan gebruiken. U kunt de accu’s makkelijk verwijderen en opladen in een normaal stopcontact. Bent u van plan lange afstanden te rijden met je elektrische scooter? Check dan even hoe krachtig de accu is of kijk of je een extra accu kunt plaatsen. 

Verschillende modellen.

Er is genoeg keus wat betreft de elektrische scooters en ecruisers. 

  • De basic scooters.

  • Zo heb je de modellen die je gewend bent van een scooter op benzine. Op het gebrek aan geluid zou je niet direct zien dat het een elektrische scooter is. Dit soort scooters hebben vaak een bereik tot wel 50km en kunnen een snelheid halen van wel 45km/u. Deze scooters moeten verzekerd zijn als je de weg op gaat en afhankelijk van welk model of u een rijbewijs nodig hebt of een helmplicht. 

     

elektrische scooters
  • De ecruisers

De ecruisers is een echte stadscruiser. Deze zie je veel door de steden rijden. Ze hebben een simpel model, licht frame met een zadel stuur en een stel banden meer is het ook niet. 25km/u of max 45km/u.

Beste ecruiser
  • Elektrische chopper

De elektrische chopper is een scooter met een stoere uitstraling. Met een lager zadel en vaak een hoog stuur cruise je met style! Afhankelijk van welk model en de topsnelheid die u kiest of u een helmplicht heeft of niet. 

elektrische chopper

De beste elektrische scooters

beste elektrische scooters

ELEKTRISCHE SCOOTER Q CRYSTAL E-SCOOTER

Mooie elektrische scooter met bosch motor 60v. Deze wordt geleverd met 1 accu 72km actieradius of met 2 accu's met een actieradius van 140 km! Zowel verkrijgbaar met een topsnelheid van 25km/i en 45km/u.

Bekijk hier het aanbod!

elektrische scooters

Escoot.be retro

Deze elektrische scooter heeft een topsnelheid van 45km/u en een actieradius van 50 km. Zeer hoog rij comfort en makkelijk in gebruik!

Bekijk hier het aanbod!

beste elektrische scooters 3

Velotia City

Deze scooter heeft een Unique design en gaat weg voor een heel leuk prijsje! Met een actieradius van maximaal 70km en een topsnelheid van 25km/u of 45km/u. Dit is de beste keus als u een elektrische scooter wilt aanschaffen voor een leuke prijs!

Bekijk hier het aanbod!

De beste ecruisers

De beste ecruiser

Ecruiser X1

Deze ecruiser heeft een actieradius van 60 tot 180km! Afhankelijk welk accupakket u erbij neemt. Een snelheid tot 38km/u en een mooi robusst uiterlijk! Hiermee kunt u zorgeloos uren genieten van het rijgenot van deze ecruiser!

Bekijk hier het aanbod!

beste ecruiser

electrische scooter 2-persoons

Deze ecruiser heeft een actieradius van 50km of maximaal 80km afhankelijk van welke accu u erbij heeft. Mooi maar simpel model ideaal om lekker door de stad te cruisen!

Bekijk hier het aanbod!

beste ecruiser

Stadsscooter city coco

Na 5 a 6 uur geladen te hebben heeft deze ecruiser een berijk van maximaal 70km. Super cruiser voor woon werk verkeer. De snelheid is afhankelijk van welk model u neemt. 25km/u of maximaal 45km/u.

Bekijk hier het aanbod!

Beste elektrische chopper - echopper

beste echopper

VOLTS CHOPPER V8

Dit is volgens ons de beste echopper die er te krijgen is! Met een maximale actieradius van 80 km en een snelheid van maximaal 45km/u zult u heel wat hoofden zien draaien. Deze stoere chopper maakt het elektrisch rijden wel heel stoer!

Bekijk hier het aanbod!

beste echopper 2

Blitz - Elektrische Scooter - e-Chopper

Geweldige mooie echopper met een unique design op het zadel. Met deze blitz ben je ook echt de blitz! Rij tot een maximilae afstand van 40km met een snelheid van max 25 of max 45km/u.

Bekijk hier het aanbod!

Beste echopper 3

Ecruiser Echopper

Mooie donker groen mat chopper met een actieradius van 60 tot 120 km afhankelijk van de accu. Met deze scooter rijd u max 25km/u zonder helmplicht lekker van huis naar je werk of school. of gewoon lekker cruisen door de stad. Geweldig stoer design en de kleur maakt hem ook echt af!

Bekijk hier het aanbod!