Smartwatches

smartwatch om mee te zwemmen

Een smartwatch om mee te zwemmen

Er zijn een paar verschillende dingen waar je op moet letten bij het kopen van een smartwatch om mee te zwemmen De eerste is dat het horloge waterdicht is Het moet bestand zijn tegen een bepaalde tijd ondergedompeld in water De tweede is dat het een goede staat van dienst heeft op het gebied van duurzaamheid Je wilt niet dat het horloge al na een paar keer gebruik defect raakt Ten slotte wil je er zeker van zijn dat het comfortabel is om te dragen Het mag niet te omvangrijk of strak om uw pols aanvoelen

Een smartwatch om mee te zwemmen is een geweldig idee voor iedereen die graag zwemt Zwemmers hebben een horloge nodig dat hun ronden tijd en verbrande calorieën kan bijhouden Een smartwatch om te zwemmen kan ook de hartslag volgen en meldingen naar de gebruiker sturen terwijl deze in het zwembad is

Als je op zoek bent naar een smartwatch die speciaal is ontworpen om te zwemmen dan is de Garmin Swim een ​​goede optie Het is waterdicht tot 50 meter en kan de zwemafstand het tempo het aantal slagen en meer volgen Het maakt ook verbinding met de online community van Garmin zodat u tijden en statistieken kunt vergelijken met andere zwemmers

Zwemmers hebben een smartwatch nodig die hun rigoureuze routine kan bijhouden Daar is de Garmin Swim voor ontworpen Deze smartwatch is waterbestendig tot 50 meter en houdt zwemgegevens bij zoals afstand tempo aantal slagen en meer Het registreert ook je hartslag zodat je ervoor kunt zorgen dat je jezelf hard genoeg pusht tijdens je volgende zwemtraining

Hoe maak je een gezond ontbijt Een gezond ontbijt is een belangrijke manier om je dag te beginnen Het kan je helpen om je de hele ochtend energiek en gefocust te voelen Er zijn veel verschillende gezonde ontbijtopties waaruit u kunt kiezen Als je op zoek bent naar ideeën bekijk dan deze lijst met gezonde ontbijtrecepten

Wat meten de zwemfuncties nu tijdens het zwemmen?

  • Baantjes trekken

Je hebt smartwatches zwemhorloges waarbij je zelf de lengte van je baantjes kan aangeven. Waarbij andere een max hebben van 25 tot 50 meter. 

  • Zwemslagen

hoeveel zwemslagen heb je nu gedaan? en herkenning van je zwemslag! dat noemen we SWOLF (swimming & golf) .

  • Tempo

Voor velen is het belangrijk om te weten hoe snel je.  check daarom of je horloge deze functie dan ook beschikt. zwemt 

Wat bepaald de waterdichtheid van je smartwatch - zwemhorloge

er is IP (international protection) en je hebt atm (atmosphere).

IP is en beschermingsraad waarbij je let op de twee cijfers na de IP. De meest voorkomende zijn IP65/67 en 68. De ip68 is de enige druk waterdichte variant waarmee je langdurig onderwater kunt blijven. de 67 is waterdicht tot 1 meter diep voor ongeveer 30 minuten.

ATM bepaald hoe ver je kunt duiken. Let wel op dat je met de 5atm niet gaat duiken. Want de 5atm is namelijk alleen om mee te douchen of zwemmen. ga hiermee niet snorkelen of duiken.

 

Top 5

Garmin Swim 2 Smartwatch

dit horloge is perfect om mee te zwemmen. met deze smartwatch meet je SWOLF en heeft een zelfstandige gps. Ook zeer geschikt voor hardlopen en fietsen.

horloges om mee te zwemmen

Garmin Forerunner 935

Zelfstandige gps en een batterij duur van maximaal 2 weken. Geschikt voor een triatlon. Zwemmen hardlopen fietsen. Ook voor fitness en cardio.

horloges om mee te zwemmen

Fitbit Charge 5

De fitbit charge 4 is een zeer geschikt horloge om mee te zwemmen. Deze Activity tracker Heb je voor een hele goeie prijs. Een wat simpeler design wat voor velen juist heel fijn is. Met rubbere band sluit hij goed aan om je pols en zal je niet in de weg zitten.

horloges om mee te zwemmen

Polar Vantage V2

Zeer geschikt om mee te zwemmen en vele andere sporten worden met dit horloge goed in kaart gebracht. Dit is wel de alles kunnen van deze lijst.

horloges om mee te zwemmen

Apple Watch series 7

Beste smartwatch voor apple. Heel erg uitgebreid voor lifestyle en sport en beweging waaronder zwemmen. Met dit horloge kan je heel gemakkelijk alles in kaart brengen waar je mee bezig bent. Hiermee is het zelfs mogelijk ECG hartfilmpje te maken. TOP horloge.

Garmin Swim 2

Beste keus

Bekijk hier het aanbod!

De garmin swim 2 is speciaal ontwikkeld om mee te zwemmen. Stel je eigen workout samen en laat de rest over aan het horloge om mee te zwemmen. Deze smartwatch is de perfecte smartwatch om mee het water in te duiken!

smartwatch gps hardlopen

Garmin Forerunner 935

Best for open water

Met de garmin forerunner 935 ga je zorgenloos het water in. Met dit horloge kunt u zwemmen, fietsen hardlopen en nog veel meer sporten makkelijk in kaart brengen voor u. Uitstekende kwaliteit horloge met een lange batterij duur.

horloges om mee te zwemmen

Bekijk hier het aanbod!

Fitbit Charge 5

Goed, voor weinig geld

Niet iedereen heeft behoefte aan alle extras die sommige horloges hebben. De fitbit is een activity tracker die je helpt om al je activiteiten in kaart te brengen. Werkt perfect voor vele trainingen waaronder zwemmen hardlopen en fietsen.

horloges om mee te zwemmen

Bekijk hier het aanbod!

Polar Vantage V2

Het hele pakket

De polar vantage v2 is een horloge die heel secuur te werk gaat. dankzij meerdere sensoren is het geen probleem voor dit horloge om alles heel secuur te meten. 

horloges om mee te zwemmen

Bekijk hier het aanbod!

Apple Watch series 7

Beste apple zwemhorloge

Buiten een heel mooi design is de apple watch 7 series ook een geweldig horloge om mee te sporten! Het herkennen van hoeveel baantjes je hebt gehad en je zwemstijl herkennen is voor deze apple geen enkel probleem!

horloges om mee te zwemmen

Bekijk hier het aanbod!